Panierka



Panierka występuje w postaci suchego produktu w proszku. Stanowi specjalną mieszaninę mąk oraz przypraw, która po usmażeniu nadaje mięsu idealnie postrzępioną oraz doskonale chrupiącą strukturę. Ponadto sprzedawana przez nas panierka oparta jest na unikalnej recepturze, która pozwoli na poszerzenie Państwa oferty o nowe, unikalne menu, jak i również szerokie grono klientów, poszukujących nowych doznań smakowych. Dostępna w 5kg opakowaniach.

Marynaty



Marynata pikantna   występuje w postaci suchego produktu w proszku. Po rozpuszczeniu jej w wodzie doskonale wnika w głąb mięsa, nadając mu tym samym bardziej wyrazisty smak oraz soczystość. Sugerowana do skrzydełek przez wzgląd na wysoką pikantność. Występuje w opakowaniach 100g przeznaczonych na marynowanie 5kg mięsa.

Marynata łagodna występuje w postaci suchego produktu w proszku. Po rozpuszczeniu jej w wodzie doskonale wnika w głąb mięsa, nadając mu tym samym bardziej wyrazisty smak oraz soczystość, sugerowana do filetów. Występuje w opakowaniach 90g przeznaczonych na marynowanie 5kg mięsa.

Kratka do panierowania



Kratka do panierowania jest istotnym elementem, służącym do panierowania. Pozwala ona przyśpieszyć proces panierowania i daje możliwość uzyskania porowatej struktury panierki.

Kratka w całości wykonana jest ze stali nierdzewnej.